Nem elég magabiztosnak lenned, meg is kell az önbizalmad tartani!

A letölthető INGYENES könyvből kiderül…

Értsd meg önmagad jobban!
Sokunkkal előfordul, hogy néha azt sem tudjuk, kik vagyunk valójában. A könyv támpontot (gyakorlatilag mankót) ad abban, hogy hogyan értsd meg önmagad. Ezek után át fogod látni, mit és miért teszel az életben, érteni fogod az összes kevésbé tudatos döntésed hátterét. 
Legyél végre magabiztos!
A könyvtől végre nagyobb magabiztosságot is kaphatsz. Érezted már úgy, hogy bizonyos szituációkban nem vagy elég magabiztos és elhagy az önbizalmad? Kivesézzük ennek az okait és megoldást is találunk rá a könyvben.
Több siker és boldogság
Nagyon egyszerű a képlet: Ha magabiztos leszel, akkor sokkal kitartóbbá is válsz bizonyos területeken – hiszen végre megtanulsz hinni magadban. Emiatt nagyobb sikereket érhetsz el az életben, hiszen minél kitartóbb valaki a jó területeken, annál sikeresebbé válhat.

Találd meg újra önmagad, és a legmélyebbről jövő

ÖNBIZALMAT!

Több száz emberrel dolgoztam együtt. Szerinted ismerem

a lehetetlen fogalmát?

.

Mit tartalmaz az INGYENESEN letölthető könyv?

A könyv valóban 10+1 ötletet ad számodra, de az az igazság, hogy ennél jóval többet. Bemutatja ezek hátterét is. Azt, hogy miért és hogyan segít, ha betartod, vagy kipróbálod a leírtakat. Hiszem, hogy ha valamit megértünk, tényleg, 100%-ban, és el tudjuk fogadni, akkor csináljuk is, akkor nem lesz küzdés, nem lesz nehéz megtenni. Tartalmazza a könyv konkrét példákon keresztül, hogy az adott tippet, hogy tudod nagyon egyszerűen használni. Mutatok esettanulmányt, így Neked már könnyebb dolgod van. Egyszerűbb véghez vinni, amit írok és jobban át is tudod ültetni az életedbe.  

Ők már olvasták a könyvet: 

„A könyv rendkívül részletességgel összeszedett, olvasmányos, jól érthető. Életszerű példákkal, tanácsokkal és gyakorlatokkal teli. Számomra az első, ami e témában valóban hatékony!”

L.B.

Sokkal tisztábban tudom elhelyezni magam a világban. A példákon keresztül el tudom hinni magamról, hogy amit teszek az jó, sőt legtöbbször többet adok, nyújtok, mint normál esetben indokolt lenne és ez egyértelműen rávilágít arra, hogy jó ember vagyok. Ez a mai nap legnagyobb tanulsága. Z. Lívia

Én vagyok az életemben kialakult diszharmóniák okozója. Az életem számos területén bűnözői cserében vagyok. Az által, hogy szőnyeg alá söprök dolgokat, nincsenek következményei a mondataimnak, kéréseimnek ártó tettet viszek véghez, önmagammal, családommal és a tágabb környezetemmel. K. Lívia

Ki írta a könyvet? 

Kátai Hajnalka vagyok, az Önmegvalósítás Akadémia alapítója.

Akik régóta ismernek tudják, hogy nem mindig voltam egy önbizalommal teli, sikeres és boldog ember. Nem volt könnyű az életem, nem esett minden az ölembe és nem éreztem mindig azt, hogy enyém a világ és bármit el tudok érni.  Ma már örömmel mondhatom, hogy nagyon-nagyon sokat változott ez életem pozitív irányba. Azt csinálom, amit szeretek, olyan csapatban, akiket nagyon tisztelek és szeretek! Jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok és sikeres. Büszke vagyok arra, hogy az én utam mintát jelentett és jelent mások számára. Tudom azt, hogy mennyire sokat jelent, hogy az ember bízzon magában, a képességeiben. Zászlómra tűztem ki, hogy segíteni fogok mindenkinek, aki szeretné megélni, hogy a siker és a boldogság a mindennapos eleme az életének és egy természetes állapota.

Kátai Hajnalka vagyok, az Önmegvalósítás Akadémia alapítója.

Akik régóta ismernek tudják, hogy nem mindig voltam egy önbizalommal teli, sikeres és boldog ember. Nem volt könnyű az életem, nem esett minden az ölembe és nem éreztem mindig azt, hogy enyém a világ és bármit el tudok érni.  Ma már örömmel mondhatom, hogy nagyon-nagyon sokat változott ez életem pozitív irányba. Azt csinálom, amit szeretek, olyan csapatban, akiket nagyon tisztelek és szeretek!

Jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok és sikeres. Büszke vagyok arra, hogy az én utam mintát jelentett és jelent mások számára. Tudom azt, hogy mennyire sokat jelent, hogy az ember bízzon magában, a képességeiben. Zászlómra tűztem ki, hogy segíteni fogok mindenkinek, aki szeretné megélni, hogy a siker és a boldogság a mindennapos eleme az életének és egy természetes állapota.

Kérd a könyvet csomagban! 

Mi történik majd a “kérem” gomb lenyomása után?

1. A következő oldalon add meg a számlázási adataid, hogy ki tudjuk állítani a számlát a csomagodról. 🙂
2. A cib bank fizetési oldalán találod magad. Ezt a rendszert többet között a Tesco, Don pepe és a netpincér is használja – 110% bizonságos!
3. Perceken belül kapni fogsz egy számlát, amin szerepelni fognak a megadott adataid. A könyvet hamarosan e-mailben megkapod!
4. Értesítünk az Önbizalom előadás aktuális időpontjairól, valamint egyeztetünk veled a képességteszt kapcsán is egy pontos időpontot.

100% önbizalom Garancia 

Teljes biztossággal állíthatom, hogy bármilyen élethelyzetben legyél jelenleg – a könyv az segíteni fog előrelépést tapasztalni az életedben. Ha az olvasás után úgy érzed, hogy nem erre számítottál, vagy nem kaptál semmit a könyvtől, akkor jelezd nekünk és azonnal visszafizetjük a TELJES vételárat. Ezt nevezzük mi 100% önbizalom garanciának. 🙂 Garantáljuk, hogy a könyv segíteni fog az önbizalmad növelésében.

Gyakran ismételt kérdések

Csak kártyás fizetés lehetséges?
Igen, jelenleg csak kártyás fizetés lehetséges. 🙂 Tudtad, hogy a CIB bank rendszerével olyan nagy cégek is intézik a fizetést, mint a Tesco (Tesco Online Bevásárlás), vagy éppen a Teletál ételfutár? Az adataid biztonságban vannak!
Meddig él a garancia?
A garancia a könyv vásárlása után 60 napig érvényes. Amennyiben elolvastad a könyvet, de úgy érzed haszontalan volt, nem tanultál belőle semmi újat, vagy nem erre számítottál – akkor bátran jelezd nekünk! Ilyen egyébként még SOHA nem fordult elő. 
Kinek érdemes elolvasni a könyvet?
– aki úgy érzi megkopott a régi csillogása, fénye és úgy gondolja, hogy el kéne már egy kis segítség, egy jól használható mankó, hogy újra csillogni tudjon
– akinek a környezetében van/vannak önbizalom hiánnyal küzdők, mert a könyvvel segíteni tud nekik
– MLM hálózatokban dolgozóknak mondanám, hogy kötelező, de ezt nem mondhatom, fogalmazzuk így: erősen ajánlott! 🙂
Miben más ez a könyv, mint a hasonlóak?
– egyszerű, kipróbálható, működő eszközöket tartalmaz
– csak a lényeget tartalmazza, amivel valóban változást tudsz elérni.
Mindenkinek segít a könyv?
Mindenkinek nem segít! Annak segít, aki nyitott arra, hogy tudást fogadjon be és hajlandó kipróbálni a gyakorlatokat és alkalmazni az életében.
Tényleg az élet minden területén hasznos?
Igen, úgy gondolom mind magánéletben, párkapcsolatban, és munkában is egyaránt használható. A példákat, a gyakorlatokat igyekeztem úgy írni, hogy át tud formálni a saját életedre és annak bármelyik területére.